Goed Nieuws! We zullen Doorgaan! 1


Akiba Rubinstein
NIEUWS! | Beste Leden van De Willige Dame,

Uit de titel boven dit bericht blijkt al dat we er met zijn allen weer in zijn geslaagd om ook voor het komende seizoen 2017-2018 het voortbestaan van onze vereniging te garanderen.

Vrijwel alle (!) leden waren zo vriendelijk om voor 26 juni reeds hun contributie voor het komende seizoen te voldoen. Sommigen hebben zelfs meer overgemaakt dan noodzakelijk was en zullen dus als ronde-sponsor vermeld gaan worden.

Dat betekent natuurlijk niet alleen dat we over voldoende financiën beschikken voor het huren van de huidige speelruimte.
Het betekent tevens dat we een acceptabele interne competitie kunnen opzetten met voldoende deelnemers.

Het ziet er tevens naar uit, dat we ondanks wat afzeggingen voor deelname aan de externe competities ook komend seizoen weer een eerste-, een tweede team en een viertal op de been kunnen brengen. Als dat inderdaad weer gaat lukken zou dat fantastisch zijn!

Het ligt in het voornemen van de wedstrijdleiding om op de tweede dinsdag van september weer een nieuw startschot te lossen. Natuurlijk zullen er voor die tijd nog berichten naar jullie uitgaan met nadere informatie.

In ieder geval wil ik jullie hierbij namens het bestuur van harte danken voor jullie medewerking en feliciteren met het realiseren van weer een nieuw schaakjaar voor schaaksociëteit De Willige Dame!

© Wim Platje 2017

Een gedachte over “
Goed Nieuws! We zullen Doorgaan!”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.