Seizoensstart op 12 september!


SEIZOENSSTART | Ook al weer een tijdje uitgekeken naar de start van het nieuwe schaakseizoen? De laatste tijd alweer een beetje de schaakkriebels gekregen? Na een een lang zomerreces is het nu bijna zover!

 

De eerste ronde van het najaars­kampioenschap 2017 van schaakso­ciëteit 'De Willige Dame' zal op dinsdag 12 september worden gespeeld.

Wedstrijdleider Cor Paans zal binnenkort weer de computer de opdracht geven om de deelnemers aan de competitie een willekeurig startnummer te geven op basis waarvan de computer dan de indeling van de eerste ronde kan samenstellen. Die lijst kun je binnenkort bekijken door via de menu-optie 'Intern' naar 'Ranglijst' te gaan. Er opent zich dan op een nieuw tabblad een door het indelingsprogramma 'Sevilla' gegenereerde startlijst. Op de agenda zal ik een dezer dagen alle schaakactiviteiten voor het hele seizoen 2017-2018 vermelden.

Niet alleen zou het geweldig zijn als iedere deelnemer aan de interne competitie op die dinsdag aanwezig is, maar nog mooier wordt het als iedereen om uiterlijk 20:00 uur (!) aanwezig kan zijn, want er zijn natuurlijk voor de start van een nieuw seizoen aan de Vriesstraat nog wel wat belangrijke mededelingen te doen! Tot dinsdag 12 september!

En... Als je dit leest en je bent nog geen lid of je twijfelt nog. Gewoon komen kijken en misschien zelfs wel meteen meedoen!

© Wim Platje 2017