Seizoensstart op 13 september! 4


SEIZOENSSTART | Het is bijna zover! De eerste ronde van het najaarskampioen­schap 2016 van schaaksociëteit De Willige Dame zal op dinsdag 13 september worden gespeeld.

Wedstrijdleider a.i. Cor Paans heeft de computer opdracht gegeven om de deelnemers aan de competitie een willekeurig startnummer te geven op basis waarvan de computer dan de indeling van de eerste ronde kan samenstellen. Die lijst kun je bekijken door via de menu-optie "Intern" naar "Ranglijst" te gaan. Er opent zich dan op een nieuw tabblad een door het indelingsprogramma "Sevilla" gegenereerde startlijst.

Niet alleen zou het geweldig zijn als iedere deelnemer aan de interne competitie dinsdag aanwezig is, maar nog mooier wordt het als iedereen om uiterlijk 20:00 uur (!) aanwezig kan zijn, want er zijn natuurlijk voor de start van een nieuw seizoen op een nieuwe locatie nog wel wat belangrijke mededelingen te doen! Tot dinsdag!

En... Als je dit leest en je bent nog geen lid of je twijfelt nog. Gewoon komen kijken en misschien zelfs meteen meedoen!

© Wim Platje 20164 gedachten over “
Seizoensstart op 13 september!”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.