DWD 2 bijt spits af op 20 september


TWEEDE TEAM START | Komende dinsdag 20 september zal het tweede team beginnen aan zijn opdracht om het verloren gegane terrein van het vorig seizoen terug te veroveren.

Misschien is het bovenstaande doel wat al te optimistisch gesteld en zou handhaven in Klasse 3A van de RSB op zich al mooi zijn, maar streven naar de eerste plaats na een degradatie moet toch eigenlijk wel voorop staan. Het team zal het in de thuiswedstrijd moeten opnemen tegen SOF/DZP 2. Dit combiteam van SV Oost-Flakkee en SC De Zwarte Pion eindigde vorig seizoen met 7 uit 7 veilig in de middenmoot van de derde klasse B. De Willige Dame 2 zal aantreden met: Pieter Sandijck, Willem Weerdesteijn, Naomi Snikkers, John van Waardenberg, Han van Gorkom, Nick Kimenai, Pearl Uyttenhove en Tabitha Snikkers. Over de juiste bordvolgorde wordt met jullie via e-mail gecommuniceerd. We kunnen jullie niet genoeg op het hart drukken om een eventuele verhindering zo vroeg mogelijk te melden!Gelukkig kunnen we wel beschikken over invallers, maar het is nu ook weer niet zo, dat we een volle reservebank bezitten.

En verder: Wees ruim op tijd! We starten om 20:00 uur. In de Kosterij - Trinitatiskapel, Vriesestraat 20-22. Wie toch nog naar Vissers' Poffertjessalon gaat is de rest van het team een rondje verschuldigd.

© Wim Platje 2016