Bouwplaats DWD-site (2)


Website nadert voltooiing | Op 15 juni werd schreven we: “Het zal nog wel even duren, maar het is de bedoeling nog voor de start van het nieuwe seizoen 2016-2017 in september klaar te zijn.”

Een week later al, min of meer gedwongen doordat er door een actie van een van onze oud-leden snel een sponsorpagina moest worden toegevoegd (… en wat is, zeg nou zelf, een website met slechts een homepage en één sponsorpagina?) konden we jullie welkom heten op de website en waren er al duidelijke contouren zichtbaar.

Inmiddels is de website vrijwel af en staat alles klaar om alle nieuws over De Willige Dame en ander schaaknieuws te publiceren. Er is inmiddels al heel wat meer toegevoegd.  Het archief van De Willige Dame nadert zijn voltooiing en aan de suggestie van Johant Went is gehoor gegeven, door links op te nemen naar de competitie-archieven van de RSB en de KNSB. Deze vind je in het menu bij “Informatie” -> “Archieven”.

De agenda heeft een prominente plaats gekregen in het hoofdmenu en er is een aantal links, vanzelfsprekend bij het menu-item “Links”, toegevoegd. Daar kun je dagelijks je schaakinzicht op drie niveaus testen bij de twee dagpuzzels, kun je bij “Chesslights” de live-ratings van GM’s en WGM’s en de Top-ratings aller tijden bekijken en doorklikken naar de interessante site van 2700chess.com. Ook zijn er verhalen, schaakanekdotes en nieuws op andere sites te bekijken.

Graag wijs ik de oud-leden en DWD-volgers tenslotte nog even op het menu-item “Sponsors”. Daar zie je de mogelijkheid, die je wordt geboden om op deze site vermeld te worden als een van de zeer gewaardeerde ondersteuners van onze schaaksociëteit. Maak een door jezelf te bepalen bedrag over op de bankrekening van de penningmeester en voor de rest wordt gezorgd! Natuurlijk helemaal geen verplichting, maar we kunnen best nog wat extra steun gebruiken.