Welkom op de DWD-website! 9


Een nieuwe website! | Bij een nieuwe Willige Dame hoort natuurlijk een nieuwe website! Nu de doorstart van onze sociëteit een feit is en vrijwel iedereen op tijd zijn contributie voor het nieuwe seizoen bij de penningmeester heeft gedeponeerd besloot ik haast te maken.
 
Een week geleden verwachtte ik nog, dat de nieuwe website van De Willige Dame waarschijnlijk wel voor de start van de najaarscompetitie 2016 in september klaar zou zijn. Wel, dat is na even de schouders eronder, enorm meegevallen. Vandaag, 22 juni 2016, heb ik de internetlink www.dewilligedame.nl actief gemaakt. Deze brengt je nu dus op deze site. Onder het menu-item:  ‘Informatie -> Archief’ kun je nog wel de oude site bezoeken. Daar tref je de situatie van vanmorgen nog steeds aan, maar updates worden daar niet meer uitgevoerd. Dat was trouwens tijdens elk zomerreces al niet het geval.

Supersnel dus, al zeg ik het zelf, maar dat werd ook veroorzaakt doordat de sponsorpagina getoond moest worden aan diegenen, die reeds een financiële bijdrage aan de vereniging hebben gedaan en voor hen, die aangegeven hebben dat te doen in ruil voor plaatsing van hun foto en/of een link naar hun blog, website, onderneming etc. op deze website.

Iedereen, die De Willige Dame een warm hart toedraagt kan een bedrag, hoe klein ook, doneren op NL77 INGB0 758437269 ten name van R.G.N.Truijens te Dordrecht en het voorbeeld van oud-lid Onno Buijtenhek volgen! De penningmeester brengt me op de hoogte en ik zorg voor je vermelding op de sponsorpagina. Er kunnen zelfs één of meerdere speelrondes naar jou vernoemd worden in de verslagen!

Natuurlijk staat er op de diverse pagina’s over het kampioenschap en de RSB-competitie nog geen nieuws, maar om een indruk te krijgen staan er al wel teksten en foto’s op. Klik je weg eens door de verschillende menu’s en bekijk de pagina’s met o.a. de vernieuwde agenda, de rating of de dagpuzzel ook eens. Wie ooit lid was van een schaakvereniging en er over denkt weer te gaan spelen, kijk eens bij: ‘Informatie -> Lid worden?’ of maak iemand die je kent opmerkzaam op de mogelijkheid bij ons te gaan spelen.

Verdere uitbreiding is natuurlijk nog aanstaande. Ik denk hierbij aan links naar interessante schaakinformatie, verhalen en anekdotes, analyses en dergelijke.

Tenslotte nog dit: Op deze website kun je je reacties plaatsen bij de berichten die verschijnen. Onderaan dit bericht staat: “Laat commentaar achter”. Heel graag zie ik alle op- en aanmerkingen die je hebt op deze website tegemoet. De Willige Dame en ik kunnen er alleen maar ons voordeel mee doen!

Met vriendelijke groeten,

Wim Platje – Webdesign9 gedachten over “
Welkom op de DWD-website!”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.