Schaken uitgesteld t/m 20 mei i.v.m. corona! 1


BESTUURSMEDEDELING | De van regeringswege genomen maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus sluiten in ieder geval tot en met 20 mei het spelen van schaakpartijen in onze speelgelegenheid naast de Trinitatiskapel uit.

Het bestuur van De Willige Dame deelt de clubleden van De Willige Dame hierbij dan ook mede dat alle wedstrijden voor de interne competitie tot en met 20 mei 2020 geen doorgang zullen vinden.

Inmiddels heeft het RSB-bestuur op haar digitale bestuursvergadering van zondagavond 26 april 2020 als volgt besloten:

1. De RSB-competitie, RSB-beker en RSB-viertallencompetitie 2019/2020 worden stopgezet en niet meer hervat. Er is geen kampioen en geen bekerwinnaar.
2. Er vindt geen promotie of degradatie plaats.
3. Verenigingen zullen binnenkort inschrijfformulieren ontvangen ten behoeve van de opgave voor de RSB-competitie, -beker en -viertallencompetitie seizoen 2020/2021.
4. Aan de hand van de betreffende opgave zullen de RSB-competitie en RSB-viertallencompetitie opnieuw worden ingedeeld en zal opnieuw geloot worden voor de RSB-beker. Eventuele opengevallen plaatsen in de RSB-competitie worden opgevuld op basis van de stand in de verschillende poules na de laatste volledig gespeelde ronde in de betreffende poule.

Het ziet er voorts niet naar uit dat ook de interne competitie nog zal kunnen worden hervat na 20 mei. We zullen ons in het bestuur beraden hoe we om moeten gaan met de beëindiging van de voorjaarscompetitie 2020. Voorstellen zijn natuurlijk altijd welkom via e-mail: secretaris@dewilligedame.nl.

Met vriendelijke groeten,
Het bestuur van De Willige Dame

 

© Wim Platje 29-04-2020 19:27

Een gedachte over “
Schaken uitgesteld t/m 20 mei i.v.m. corona!”

  • T.v.d.Breggen

    Beste Wim, bedankt voor het bericht. Is het mogelijk via email om iets op te zetten om toch een partijtje te schaken?
    Met vriendelijke groet, Ton

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.