Goed Nieuws! We gaan door! 2


"Let niet op de klok, maar doe wat hij doet: Gewoon doorgaan" (Sam Levenson)

 
Bestuursmededeling | Beste Leden en sponsors van De Willige Dame,

Uit de titel boven dit bericht blijkt al dat we er met zijn allen weer in zijn geslaagd om ook voor het komende seizoen 2018-2019 het voortbestaan van onze vereniging te garanderen.

Interne competitie

Het overgrote deel van de leden was zo vriendelijk om voor 30 juni reeds hun contributie voor het komende seizoen te voldoen. Sommigen hebben zelfs meer overgemaakt dan noodzakelijk was en kunnen dus, als ze daarmee instemmen, als ronde-sponsor vermeld gaan worden. Momenteel is (bijna) alle contributie bij de penningmeester binnen.

Dat betekent natuurlijk niet alleen dat we over voldoende financiën beschikken voor het huren van de huidige speelruimte, het betekent tevens dat we een acceptabele interne competitie kunnen opzetten met voldoende deelnemers. Met behulp van onze sponsors kunnen we wellicht het komende jaar tevens wat doen aan het vervangen van verouderd spelmateriaal en de aanschaf van nieuwe klokken...

 

Externe competitie

Het ziet er tevens naar uit dat we ook komend seizoen weer een eerste-, een tweede team en een viertal op de been kunnen brengen. Helemaal zeker is dat momenteel nog niet, maar als dat inderdaad weer gaat lukken zou dat fantastisch zijn! Het bestuur roept hierbij iedereen op om mee te helpen dit te realiseren ook al heb je het soms druk vanwege je werk of je opleiding.

 

Nog 50 nachtjes...

Het ligt in het voornemen van de wedstrijdleiding om op de tweede dinsdag van september - en die valt dit jaar op de elfde van die maand - weer een nieuw startschot te lossen. Natuurlijk zullen er voor die tijd nog berichten naar jullie uitgaan met nadere informatie over de indeling en de planning van de interne- en externe competities.

In ieder geval wil ik jullie hierbij namens het bestuur van harte danken voor jullie medewerking en feliciteren met het realiseren van weer een nieuw schaakjaar voor schaaksociëteit De Willige Dame!

 

© Wim Platje 24-07-2018 01:04


2 gedachten over “
Goed Nieuws! We gaan door!”

  • Joop de Jong

    Dit is inderdaad goed nieuws!
    Ik wens de leden van de club ook komend seizoen veel schaakplezier toe.

Reacties zijn gesloten.