De Willige Dame-teams 2019-2020


De Willige Dame Teams 2019-2020

De Willige Dame 1

Het eerste team van De Willige Dame heeft zich in het seizoen 2018-2019 gehandhaafd in de Eerste Klasse B van de Rotterdamse Schaakbond. In die klasse zal het achttal ook in het seizoen 2019-2020 moeten proberen zich te te handhaven, want promotie afdwingen naar de hoofdklasse is waarschijnlijk wat te hoog gegrepen. Hieronder de spelers die gaan trachten dat voor elkaar te krijgen:

John van Waardenberg (captain)

Hans Nunnikhoven

Naomi Snikkers

Pieter Sandijck

Arjon Severijnen

Johan Went

Edwin van Dongen

Freek Schouten

Pearl Uyttenhove

Remco van Vaalen

De Willige Dame 2

Door het beschikbaar komen van een extra promotieplaats speelde het tweede team in het seizoen 2018-2019 in de Tweede Klasse van de RSB. Dat werd geen succes en na de degradatie zullen we dit seizoen uitkomen in Klasse 3B. De selectie voor het komend seizoen stelt zich hieronder aan u voor:

Cor Paans (captain)

Piet Schuller

Fons Claessen

Erik Brok

Jisk Liemburg

Willem Weerdesteijn

Han van Gorkom

Nick Kimenai

Wim Platje

De Willige Dame viertal

Het vorig seizoen eindigde helaas met een laatste plaats en een score van 1 wedstrijdpunt. Toch willen de spelers van het vorig seizoen ook het komende seizoen 2019-2020 weer in actie komen onder de bezielende leiding van teamcaptain Piet Schuller. De andere spelers zijn: Rob Truijens, Fons Claessen, Erik Brok, Cor Paans en Wim Platje. Hieronder stellen de spelers van het viertal zich aan u voor:

Piet Schuller (captain)

Fons Claessen

Cor Paans

Wim Platje

Erik Brok

Rob Truijens