De Willige Dame-teams 2018-2019


De Willige Dame Teams 2018-2019

De Willige Dame 1

Het eerste team van De Willige Dame zal na de degradatie uit de promotieklasse in het seizoen 2018-2019 gaan spelen in de Eerste Klasse B van de Rotterdamse Schaakbond. In die klasse zal het achttal moeten proberen promotie af te dwingen naar de hoofdklasse. Hieronder de spelers die gaan trachten dat voor elkaar te krijgen:

Hans Nunnikhoven

Wim van Dijk (l)

Freek Schouten

Naomi Snikkers

Arjon Severijnen

Johan Went

Remco van Vaalen

Edwin van Dongen

De Willige Dame 2

Het tweede team van De Willige Dame werd in de competitie 2017-2018 derde in de RSB-klasse 3B. Door het beschikbaar komen van een extra promotieplaats in de tweede klasse is het team toch gepromoveerd en zal het in het seizoen 2018-2019 gaan spelen in de Tweede Klasse A van de RSB. Het zal er zwaar worden en handhaving is de opdracht. De selectie voor het komend seizoen stelt zich hieronder aan u voor:

Pieter Sandijck

Pearl Uyttenhove

Cor Paans

Wim Platje

Willem Weerdesteijn

Han van Gorkom

John van Waardenberg

Nick Kimenai

De Willige Dame viertal

Het vorig seizoen eindigde met een memorabele laatste plaats met een score van minus 1 wedstrijdpunt. Toch willen de spelers van het vorig seizoen ook het komende seizoen weer in actie komen onder leiding van teamcaptain Piet Schuller. De andere drie zijn: Rob Truijens, Fons Claessen en Wim Platje. Ze zullen ook beschikbaar zijn als invaller bij het tweede team. Het team wordt het komend seizoen uitgebreid met nieuweling Erik Brok. Hieronder stellen de spelers van het viertal zich aan u voor:

Piet Schuller

Erik Brok

Fons Claessen

Wim Platje

Rob Truijens