De Willige Dame-teams 2017-2018


De Willige Dame Teams 2017-2018

De Willige Dame 1

Het eerste team van De Willige Dame zal na het behalen van het kampioenschap in het seizoen 2016-2017 weer gaan spelen in de promotieklasse van de Rotterdamse Schaakbond. in die zware klasse zal het achttal zich moeten proberen te handhaven. Hieronder de spelers die gaan trachten dat voor elkaar te krijgen:

Hans Nunnikhoven

Wim van Dijk (l)

Freek Schouten

Naomi Snikkers

Arjon Severijnen

Johan Went

Remco van Vaalen

Edwin van Dongen

De Willige Dame 2

Het tweede team van De Willige Dame is ingedeeld in de RSB-klasse 3B. In het vorig seizoen slaagde het team erin zich te handhaven in de derde klasse. Wellicht kan er dit jaar een gooi gedaan worden naar het kampioenschap om zo na twee seizoenen een terugkeer te bewerkstelligen naar de tweede klasse. De selectie voor het komend seizoen stelt zich hieronder aan u voor:

Pieter Sandijck

Pearl Uyttenhove

Cor Paans

Wim Platje

Willem Weerdesteijn

Han van Gorkom

John van Waardenberg

Nick Kimenai

De Willige Dame viertal

Vier van de vaste vijf spelers van het vorig seizoen willen heel graag ook het komende seizoen weer in actie komen onder leiding van teamcaptain Piet Schuller. De andere drie zijn: Rob Truijens, Fons Claessen en Wim Platje. Ze zullen ook beschikbaar zijn als invaller en misschien wel als vaste speler van het tweede team. Hiernaast stellen de spelers van het viertal zich aan u voor:

Piet Schuller

Fons Claessen

Wim Platje

Rob Truijens