De Willige Dame-teams 2016-2017


De Willige Dame Teams 2016-2017

De Willige Dame 1

Het eerste team van De Willige Dame zal gaan spelen in de eerste klasse B van de Rotterdamse Schaakbond. Daar zal moeten worden geprobeerd het na de degra­datie uit de promotieklasse verloren gegane terrein te herwinnen. Alle spelers, die het vorige seizoen in actie kwamen voor de vereniging zijn ook dit seizoen weer van de partij. Hartelijk dank daarvoor heren! Hieronder geven zij acte de présence.

Hans Nunnikhoven

Wim van Dijk (l)

Freek Schouten

Joop de Jong

Arjon Severijnen

Johan Went

Remco van Vaalen

Edwin van Dongen

De Willige Dame 2

Het tweede team van De Willige Dame is ingedeeld in de RSB-klasse 3A. Het merendeel van de spelers, die vorig jaar degradeerden uit de tweede klasse van de Rotterdamse Schaakbond heeft aangegeven het komen­de seizoen een gooi te willen doen naar het kam­pioenschap van de derde klasse om zo een terugkeer te bewerkstelligen. Aan de selectie voor het komend seizoen zijn ook twee dames toegevoegd.

Tabitha Snikkers

Pearl Uyttenhove

Cor Paans

Naomi Snikkers

Willem Weerdesteijn

Han van Gorkom

John van Waardenberg

Nick Kimenai

De Willige Dame viertal

De vaste vijf spelers van het vorig seizoen willen heel graag ook het komende seizoen weer in actie komen onder leiding van teamcaptain Piet Schuller. De andere vier zijn: Rob Truijens, Fons Claessen, Anne Meeldijk en Wim Platje. Ze zullen ook beschikbaar zijn als invaller en misschien wel als vaste speler van het tweede team. Hiernaast stellen de spelers van het viertal zich aan u voor.

Piet Schuller

Wim Platje

Fons Claessen

Anne Meeldijk

Rob Truijens