Schaaksociëteit

 

De Willige Dame

 

Seizoen 2012 - 2013

 

 

Bezorgd door www.tomsschaakboeken.nl

 

 

Klik op de afbeelding.

 

meer schaak- en ander nieuws op www.tomsschaakboeken.nl

03-06-2013 Basamro Chesstournament: Zoekplaatje

27-03-2013 Hans Berrevoets rapidschaakkampioen DWD

03-02-2013 De grootste fan van De Willige Dame

30-01-2013 Kees van ’t Hoff en Pierre Smeets winnen bij Tata

16-01-2013 Succes voor Pieter Sandijck in Wijk aan Zee

11-01-2013 Jacques Hennekes pakt snelschaaktitel

05-12-2012 Rapid- en snelschaken bij DWD

23-11-2012 Marcel Pluymert wint Maassluis Open

01-11-2012 Jacques Hennekes wint snelschaakavond

29-08-2012 We gaan van start op 4 september 2012

 

Twee leden op ss Rotterdam bij het BasAmro jeugdschaaktoernooi

 

Bij het Basamro Chess Tournament, dat op 1 en 2 juni op het ss Rotterdam werd gehouden, gaf grootmeester Jan Timman een korte clinic, waarin hij een eindspel behandelde, dat slechts op uiterst ingenieuze wijze remise kon worden gehouden door wit.

 

 

Jan Timman licht toe, hoe wit ondanks de dreiging van de c-pion toch remise houdt.

 

 

Daarna gaf Timman een simultaan tegen 24 overwegend jeugdige spelers, die hem in sommige partijen het vuur na aan de schenen legden. Alleen Valerina Ivina en Krill Klukin, beiden van het Russische team uit Murmansk boekten een remise. Timman won de overige 22 partijen, maar gemakkelijk had hij het niet tegen de aanstormende jeugd. Entree op het schip was vrij en dus was er een unieke gelegenheid om naast het schaken ook te genieten van deze prachtige boot. Wij ontdekten bij de aandachtige toeschouwers ook nog twee leden van schaaksociëteit De Willige Dame. Kunt u ze op de foto hieronder ontdekken?

 

 

 

Aandachtig wordt de uiteenzetting van Jan Timman door het talrijke publiek gevolgd. Wie zijn de “Willige Dames”?

 

Meer foto’s en filmpjes van het toernooikunt u bekijken op: http://www.abscheel.nl/Basamro/

Terug naar boven

Foto’s: Ab Scheel

 

Hans Berrevoets pakt titel rapid kampioen de Willige Dame

 

Met 7 uit 8 over twee avonden wist Hans Berrevoets de titel rapid-kampioen van de Willige Dame te grijpen.Hij verloor alleen van Pierre Smeets, die tweede werd. Spelers konden hun resultaten opbouwen door één of twee avonden mee te doen. Hans haalde er het maximale rendement uit door alle partijen te spelen. Volgende week is er weer een ronde van het normale clubkampioenschap en verdedigt Marcel Pluymert zijn koppositie.

 Terug naar boven

 

 

De grootste fan van De Willige Dame

 

Nou heeft-ie het al jaren zo’n beetje tegengehouden… Ik bedoel die baas van mij. En ach… wat heet baas…Bij het woord alleen al moet ik of ik het wil of niet een glimlach onderdrukken. Ik doe als overtuigd lid van het genus Felis Domesticus toch doorgaans mijn eigen zin, maar aangezien ik niet zo goed met een tekstverwerker op de computer overweg kan, ben ik toch in zekere zin van hem afhankelijk  als ik mijn gedachten aan jullie wil overbrengen. Bovendien is ie de beheerder van deze website. Voor wie het nog niet daagt: Ik doel op mijn baas Willem Platje. Ooit kleurrijk schaker van De Willige Dame, maar volgens mij door de jaren heen behoorlijk verkleurd richting grijs, middelmaat en middenmoot.

 

Welaan… Ik heb hem eindelijk zo ver gekregen, dat ik me via dit medium nu tot jullie kan richten. Mijn eerste bijdrage bestaat uit de beoordeling van de afgebeelde stelling, die ik, in diepe gedachten verzonken, hier aan een nauwgezet onderzoek onderwerp. Volgens mij is in deze stelling zwart zeker niet kansloos…

 Terug naar boven

Fons

 

Ook Kees van’t Hoff en Pierre Smeets winnen in Wijk aan Zee

 

Nog twee Willige Dames, die successen behaalden bij het TataSteel Chess Tournament in Wijk aan Zee:

 

 

Kees van ’t Hoff winnaar in Dagvierkamp 5G

 

Pl Speler             KNSB FIDE PT   SB    TPR

 

1. Kees van ’t Hoff   1719 1728 2½  3.00   2020

2. Ton Strik          1705        1.50   1746

3. Daniël Doorn       1774      1   1.75   1598

4. Tony van Dijk      1746      1   1.25   1607

 

 

Pierre Smeets wint Dagvierkamp 2B

 

Pl Speler             KNSB FIDE PT   SB    TPR

 

1. Pierre Smeets      2046        2.50   2314

2. Ron Landsbergen    1970 2068 2   2.25   2185

3. Peter Holscher     2021 2060 1   1.25   1919

4. Thijs Roorda       2116 2094  ½  0.50   1732

 Terug naar boven

Tom van Bokhoven

 

Pieter Sandijck succesvol in vierkamp Wijk aan Zee

Beste schaakvrienden! De eerste toernooizege in Wijk aan Zee is binnen! We kunnen DWD-lid Pieter Sandijck gelukwensen en dat doet redactie van de DWD-site dan ook bij deze van harte! Pieter promoveert dus!

 

Weekendvierkampen 6I

Eindstand

Pl

 

KNSB

FIDE

PT

SB

TPR

1

Sandijck,Pieter

1685

 

2.5

2.75

1903

2

Ron,Paul de

1630

 

1.5

2.25

1642

3

Veltkamp,Frans

1650

 

1.0

1.50

1511

3

Miedema,Cees

1593

 

1.0

1.00

1530

 

 Terug naar boven

Tom van Bokhoven

 

Jacques Hennekes pakt snelschaaktitel met 13 uit 14

 

De nieuwe snelschaakkampioen van de Willige Dame heet Jacques Hennekes (foto). Met een serie van 13 uit 14 zette hij een prachtige score neer. Jacques had maar één technisch probleem, zou grootmeester Jan Timman kunnen zeggen. Hans Berrevoets volgde lange tijd het tempo van Jacques, nadat het onderling resultaat 1-1 was geworden. Toen stond Teus Slotboom sr. op. Hij maakte zich breed  Met een glimlach dwong hij Hans in één partij met een remise te ontsnappen.  Hierdoor kwam de nummer twee op 12½ uit 14 uit.

 

Achter deze titelrace wist de Spaanse huurling Hans Verberg een knappe derde plaats te bereiken met 10 uit 14. Hij had inderdaad dubbel van Jacques en Hans gewonnen, maar de rest van het veld zijn wil opgelegd.

 

Voorzitter Cor Paans hield vooraf zijn nieuwjaarstoespraak en deed een beroep op de leden en rustende leden om ook uit te kijken naar de nieuwe competitie vanaf dinsdag 29 januari. De komende twee weken zijn er nog rondes voor de huiidige competitie. Niet alle leden komen in actie, want er zijn ook verplichtingen in Wijk aan Zee.

 

Daarna werd het nieuwe computerprogramma gestart. Op een snelle wijze werden zeven rondes van twee partijen ingevoerd en verwerkt. Na zes partijen behoorde Jaap Mol ook tot de koplopers met 5 uit 6. Jacques en Hans hadden elkaar immers al getroffen. Zij gingen verder met 8 uit 8 en 7½ uit 8 en Jaap moest lossen.  

 

Bij de huldiging viel ook Kees van ’t Hoff op basis van een geluksnummer in de prijzen. Vooraf had hij aangegeven dat snelschaken niet zijn ding was.  Op dinsdag 23 april staat de titel van Jacques al weer op het spel.

 Terug naar boven

Hans Berrevoets

 

Eerste van twee rapidschaaktoernooironden en snelschaken bij DWD

 

Op dinsdag 11 december spelen we de eerste van twee ronden rapidschaak bij De Willige Dame. De tweede ronde wordt gespeeld op dinsdag 19 maart 2013. Op die twee avonden wordt beslist, wie zich rapidschaakkampioen van De Willige Dame mag noemen. Het aardige is, dat iedereen, dus ook niet-leden, hieraan kan deelnemen! Heb je dus nog een een buurman, een buurvrouw, een kennis een vriend of een vriendin, die ook wel schaakt, maar er doorgaans niet aan toe komt? Gewoon uitnodigen. Uiteraard zolang de voorraad tafels in Vissers’ Poffertjessalon strekt natuurlijk …

 

Oftewel, zoals onze vaste correspondent Hans Berrevoets het verwoordt:

 

“Voor mensen die eens de speciale schaaksfeer bij schaaksociëteit de Willige Dame komen er twee gelegenheden aan. Op dinsdag 11 december is de eerste avond van het rapid-kampioenschap. Het nieuwe jaar 2013 zal worden ingeluid met het (open)  snelschaakkampioenschap van de Willige Dame. De datum is dinsdag 8 januari. Op deze wijze kunnen de mensen proeven of zij willen instappen in de nieuwe competitie in poffertjessalon Visser. Dit kampioenschap begint op dinsdag 29 januari op de vertrouwde plek. Jaap Mol – de uitbater van de gelegenheid aan de Groenmarkt – is wedstrijdleider. Ook in Visser is meer informatie te krijgen, bijvoorbeeld tijdens het lunchschaken op woensdagen 5 en 12 december vanaf half één tot ergens half twee.”

 

Wie meer wil weten over de schaakactiviteiten kan ook mailen met de voorzitter Cor Paans: paans.cor@gmail.com

Terug naar boven

Hans Berrevoets & Wim Platje

 

Marcel Pluymert winnaar Open Maassluis schaaktoernooi 2012

 

Maassluis, zaterdag 17 november 2012.

 

Met bijna 40 deelnemers, waaronder één dame, Corry Vreeken, tienvoudig schaakkampioene van Nederland in de jaren '60 en '70, de ouderen onder ons kennen haar zeker, was het volgens Piet de Jong (voorzitter van Maassluis) een goede opkomst.

 

Door een brand zijn de archieven van Maassluis verloren gegaan, waardoor niet meer te achterhalen is hoe vaak het kampioenschap is gehouden, maar toch zeker 40 jaar aldus de voorzitter. Ik (Ab dus) was hier voor het eerst en wat ik zag beviel mij zo dat ik er zal proberen een volgende keer weer bij zal zijn. In het gezellige speelhonk van Maassluis is het goed toeven, de bar van het 40 jaar bestaande Wijkverenigingsgebouw "De Flat", werd door gezellige dames bezet en de gratis lunch was overweldigend lekker. Heerlijke soep, goed belegde broodjes en gekookte eieren, waar krijg je dat nog.

 

En... O ja er werd ook nog geschaakt in achttallen, vijf groepen. In de hoofdgroep eindigden Marcel Pluymert en Ben Sitton (Dordrecht) op een gedeelde eerste plaats, na drie barrages snelschaken wist Pluymert (De Willige Dame) het toernooi op zijn naam te zetten. In de andere groepen werd het toernooi in een ontspannen sfeer afgewerkt, wat niet betekent dat er niet gestreden werd…

 

Het verdere verslag, veel foto’s en beelden van de derde barrage zijn te zien op: http://www.abscheel.nl/Maassluis2012/

Terug naar boven

Met dank van de redactie van De Willige Dame aan: Ab Scheel

 

Jacques Hennekes de snelste de beste

 

Op 16 oktober was er weer de jaarlijkse snelschaakavond bij De Willige Dame. Een verslag of een complete lijst met uitslagen ontving de redactie in de tussentijd helaas niet, dus moeten we volstaan met het podium:

 

Jacques Hennekes bleek de snelste de beste en werd met 11 uit 13 najaarskampioen snelschaken bij De Willige Dame voor respectievelijk Naomi Snikkers en Hans Berrevoets die 10 uit 13 haalden.

Terug naar boven

Redactie

 

We gaan weer schaken vanaf vier september!

 

Dinsdag 4 september:  We beginnen met de bekende namen op onze deelnemerslijst. Alleen Jan W.F. Sulman zal er niet meer op staan. Hij blijft op dinsdag schaken in Brabant! Komen er nog mensen bij? Informeer onze wedstrijdleider Jaap Mol. Loting van rugnummers op 4 september om 20 uur. Daarna begint de competitie uiterlijk om 20.15 uur. De indeling zal in het vervolg ook uiterlijk om 20.15 uur op het infobord hangen. Zo kan op tijd worden begonnen. Maak a.u.b. van onze Jaap geen spoorzoeker!

 

        

 

Lunchschaken (informeel) is er elke woensdag vanaf half één in Poffertjessalon Visser. Zodra Arno Slagboom terug is van zijn vakantie, zal bekend worden gemaakt wanneer de competitie wordt hervat en op welke wijze!

 

De RSB-ledenvergadering stelt woensdag 5 september de indelingen vast voor de competitie van DWD 1-2-3. Daarna kunnen de teamcaptains de spelers informeren over het echte speelrooster. Het voorstel van de competitieleider staat op de RSB-site. In de regel is de vaststelling hiervan een hamerstuk. DWD 3 zal proberen de thuiswedstrijden gelijk te laten lopen met DWD 1! Wie extern in actie komen voor DWD is (bijna) bekend. De teamcaptains hopen op 4 september duidelijk te hebben (of anders uiterlijk op 11 september gelijk met de bekendmaking van speelrooster). Cor Paans zal, zo mogelijk, de RSB-ledenvergadering bijwonen.

 

De Willige Dame 1 begint op maandag 24 september thuis. Hans Nunnikhoven is (playing) teamcaptain. De Willige Dame 2 gaat eerst op vrijdag 5 oktober uit naar Spijkenisse 2. Teamcommissie Johan Went en Hans Berrevoets. Onder leiding van Piet Schuller treedt ons derde team, ons viertal op 24 september aan voor de uitwedstrijd bij De IJssel.

Terug naar boven

Hans Berrevoets

 

Agenda

 

Het interne kampioenschap, het lunchschaken en de thuiswedstrijden van beide RSB-teams van schaaksociëteit De Willige Dame worden gespeeld in: Visser’s Poffertjessalon aan de Groenmarkt 9 te Dordrecht.

 

De volledige indeling van de teams en de wedstrijdprogramma’s van de RSB staan op de RSB-Site.

 

Blauw: Interne competitie. Groen: Lunchschaken. Rood: Externe competitie. Donkerrood: Rapidchess of Snelschaken

Dinsdag

4 sept 2012

Eerste ronde DWD Najaarskampioenschap 2012

Dinsdag

11 sept 2012

Tweede ronde DWD Najaarskampioenschap 2012

Woensdag

12 sept 2012

Eerste ronde Lunchschaken najaar 2012

Dinsdag

18 sept 2012

Derde ronde DWD Najaarskampioenschap 2012

Woensdag

19 sept 2012

Tweede ronde Lunchschaken najaar 2012

Maandag

24 sept 2012

Eerste ronde RSB Viertallen A: De IJssel - De Willige Dame

Dinsdag

25 sept 2012

Vierde ronde DWD Najaarskampioenschap 2012

Woensdag

26 sept 2012

Derde ronde Lunchschaken najaar 2012

Vrijdag

28 sept 2012

Eerste ronde RSB Promotieklasse: Rokado 1 - De Willige Dame 1

Dinsdag

2 okt 2012

Vijfde ronde DWD Najaarsjaarskampioenschap 2012

Woensdag

3 okt 2012

Vierde ronde Lunchschaken najaar 2012

Vrijdag

5 okt 2012

Eerste ronde RSB Klasse 2B: CSV 1 – De Willige Dame 2

Woensdag

5 okt 2012

Vijfde ronde Lunchschaken najaar 2012

Dinsdag

9 okt 2012

Zesde ronde DWD Najaarskampioenschap 2012

Woensdag

10 okt 2012

Vijfde ronde Lunchschaken najaar 2012

Maandag

15 okt 2012

Tweede ronde RSB Viertallen A: De Willige Dame - Onesimus

Maandag

15 okt 2012

Tweede ronde RSB Promotieklasse: De Willige Dame 1 – SO Rotterdam 2

Dinsdag

16 okt 2012

Snelschaakavond

Woensdag

17 okt 2012

Zesde ronde Lunchschaken najaar 2012

Maandag

22 okt 2012

13e  Den Witten Haentoernooi Groenmarkt 19b Dordrecht

Dinsdag

23 okt 2012

Zevende ronde DWD Najaarskampioenschap 2012

Maandag

29 okt 2012

Tweede ronde RSB Klasse 2B: De Willige Dame 2 – Krimpen aan den IJssel 4

Dinsdag

30 okt 2012

Achtste ronde DWD Najaarskampioenschap 2012

Woensdag

31 okt 2012

Zevende ronde Lunchschaken najaar 2012

Dinsdag

6 nov 2012

Negende ronde DWD Najaarskampioenschap 2012

Woensdag

7 nov 2012

Achtste ronde Lunchschaken najaar 2012

Dinsdag

13 nov 2012

Tiende ronde DWD Najaarskampioenschap 2012

Woensdag

14 nov 2012

Negende ronde Lunchschaken najaar 2012

Vrijdag

16 nov 2012

Derde ronde RSB Viertallen A: Spijkenisse Viertal 2 - De Willige Dame

Vrijdag

16 nov 2012

Derde ronde RSB Promotieklasse: Charlois-Europoort 4 - De Willige Dame 1

Maandag

19 nov 2012

Derde ronde RSB Klasse 2B: De Zwarte Pion 1 - De Willige Dame 2

Dinsdag

20 nov 2012

Elfde ronde DWD Najaarskampioenschap 2012

Woensdag

21 nov 2012

Tiende ronde Lunchschaken najaar 2012

Dinsdag

27 nov 2012

Twaalfde ronde DWD Najaarskampioenschap 2012

Woensdag

28 nov 2012

Elfde ronde Lunchschaken najaar 2012

Dinsdag

4 dec 2012

Dertiende ronde DWD Najaarskampioenschap 2012

Woensdag

5 dec 2012

Twaalfde ronde Lunchschaken najaar 2012

Maandag

10 dec 2012

Vierde ronde RSB Viertallen A: De Willige Dame – 3 Torens

Maandag

10 dec 2012

Vierde ronde RSB Promotieklasse: De Willige Dame 1 – Messemaker 1847 2

Dinsdag

11 dec 2012

Eerste ronde DWD rapidtoernooi

Maandag

17 dec 2012

Vierde ronde RSB Klasse 2B: De Willige Dame 2 – Spijkenisse 3

Dinsdag

18 dec 2012

Veertiende ronde DWD Najaarskampioenschap 2012

Dinsdag

25 dec 2012

Geen interne competitie. Eerste Kerstdag

Dinsdag

1 jan 2013

Geen interne competitie. Nieuwjaarsdag

Dinsdag

8 jan 2013

Snelschaakavond

Woensdag

9 jan 2013

Dertiende ronde Lunchschaken najaar 2012

Vrijdag

11 jan 2013

Vijfde ronde RSB Promotieklasse: Overschie 1 - De Willige Dame 1

Dinsdag

15 jan 2013

Vijftiende ronde DWD Najaarskampioenschap 2012

Dinsdag

22 jan 2013

Zestiende en laatste ronde DWD Najaarskampioenschap 2012

Dinsdag

29 jan 2013

Eerste ronde DWD Voorjaarskampioenschap 2013

Dinsdag

29 jan 2013

Vijfde ronde RSB Viertallen A: Shah Mata - De Willige Dame

Woensdag

30 jan 2013

Eerste ronde Lunchschaken voorjaar 2013

Dinsdag

5 feb 2013

Tweede ronde DWD Voorjaarsjaarskampioenschap 2013

Woensdag

6 feb 2013

Tweede ronde Lunchschaken voorjaar 2013

Donderdag

7 feb 2013

Vijfde ronde RSB Klasse 2B: WSV 2 - De Willige Dame 2

Dinsdag

12 feb 2013

Derde ronde DWD Voorjaarsjaarskampioenschap 2013

Woensdag

13 feb 2013

Derde ronde Lunchschaken voorjaar 2013

Maandag

18 feb 2013

Zevende ronde RSB Promotieklasse: De Willige Dame 1 – Dordrecht 2

Dinsdag

19 feb 2013

Vierde ronde DWD Voorjaarsjaarskampioenschap 2013

Maandag

25 feb 2013

14e  Den Witten Haentoernooi Groenmarkt 19b Dordrecht

Dinsdag

26 feb 2013

Vijfde ronde DWD Voorjaarsjaarskampioenschap 2013

Maandag

4 mrt 2013

Zesde ronde RSB Klasse 2B: De Willige Dame 2 – Overschie 2

Dinsdag

5 mrt 2013

Zesde ronde DWD Voorjaarsjaarskampioenschap 2013

Woensdag

6 mrt 2013

Vierde ronde Lunchschaken voorjaar 2013

Dinsdag

12 mrt 2013

Zevende ronde DWD Voorjaarsjaarskampioenschap 2013

Woensdag

13 mrt 2013

Vijfde ronde Lunchschaken voorjaar 2013

Dinsdag

19 mrt 2013

Tweede ronde DWD rapidtoernooi

Woensdag

20 mrt 2013

Zesde ronde Lunchschaken voorjaar 2013

Donderdag

21 mrt 2013

Achtste ronde RSB Promotieklasse: Sliedrecht 2 - De Willige Dame 1

Dinsdag

26 mrt 2013

Achtste ronde DWD Voorjaarsjaarskampioenschap 2013

Woensdag

27 mrt 2013

Zevende ronde Lunchschaken voorjaar 2013

Dinsdag

2 apr 2013

Negende ronde DWD Voorjaarsjaarskampioenschap 2013

Woensdag

3 apr 2013

Achtste ronde Lunchschaken voorjaar 2013

Dinsdag

9 apr 2013

Tiende ronde DWD Voorjaarsjaarskampioenschap 2013

Woensdag

10 apr 2013

Negende ronde Lunchschaken voorjaar 2013

Donderdag

11 apr 2013

Zevende ronde RSB Klasse 2B: De Pionier 1 - De Willige Dame 2

Maandag

15 apr 2013

Negende ronde RSB Promotieklasse: De Willige Dame 1 – 3 Torens 1

Dinsdag

16 apr 2013

Elfde ronde DWD Voorjaarsjaarskampioenschap 2013

Woensdag

17 apr 2013

Tiende ronde Lunchschaken voorjaar 2013

Dinsdag

23 apr 2013

Twaalfde ronde DWD Voorjaarsjaarskampioenschap 2013

Woensdag

24 apr 2013

Elfde ronde Lunchschaken voorjaar 2013

Dinsdag

30 apr 2013

Dertiende ronde DWD Voorjaarsjaarskampioenschap 2013

Dinsdag

7 mei 2013

Veertiende ronde DWD Voorjaarsjaarskampioenschap 2013

Dinsdag

14 mei 2013

Vijftiende ronde DWD Voorjaarskampioenschap 2013

Dinsdag

21 mei 2013

Zestiende en laatste ronde DWD Voorjaarskampioenschap 2013

Woensdag

6 juni 2013

Twaalfde ronde Lunchschaken voorjaar 2013 en Prijsuitreiking

 

 

 

 

Terug naar boven

 

Algemene informatie

Schaaksociëteit De Willige Dame is in Dordrecht te vinden in Visser’s Poffertjessalon aan de Groenmarkt 9  in hartje stad en te bereiken op telefoonnummer 078-6137373. Het Scheffersplein is vlakbij en daar was in de negentiende eeuw ook al een schaaksociëteit te vinden. Praeses is Cor Paans. Jaap Mol is wedstrijdleider.

 

De sociëteit houdt zijn interne clubavond op dinsdagavond vanaf 20.00 uur. Alle teams spelen hun thuiswedstrijden op maandagavond eveneens vanaf 20.00 uur.

 

Bezoekers en leden krijgen altijd als advies zo goedkoop mogelijk te parkeren in de parkeergarage Veemarkt of in de parkeergarage Spuihaven achter het Stadskantoor, beide te bereiken via de Spuiboulevard. Daarvandaan is het ongeveer tien minuten wandelen. In de avonduren is het tarief éénmalig €1,30 resp. € 1,50. (maandag tot en met zaterdag van 18.00 tot 03.00 uur).

 

Wanneer zijn de parkeergarages open?

 

De openingstijden van de garages zijn:

 

Spuihaven: dag en nacht geopend, ook op zondag.

Avondtarief € 1,30  (maandag tot en met zaterdag van 18.00 tot 3.00 uur)

 

Veemarkt: dag en nacht geopend, ook op zondag.

Avondtarief € 1,50 (maandag tot en met zaterdag van 18.00 tot 3.00 uur)

 

Riedijkshaven: dag en nacht geopend, ook op zondag.

Avondtarief € 1,30  (maandag tot en met zaterdag van 18.00 tot 3.00 uur)

 

De andere parkeergarages zijn met € 1,-- per half uur erg duur of ze sluiten

reeds om 22.00 uur!!

Terug naar boven

 

Meer schaak- en ander nieuws op www.tomsschaakboeken.nl