Persbericht

 

Uitstel betaald parkeren Gezondheidspark

De gemeente Dordrecht stelt de invoering van betaald parkeren in het Gezondheidspark een paar weken uit. De invoeringsdatum is verzet van 1 oktober naar 22 oktober 2007 omdat de oplevering van de parkeergarage in het gebied is vertraagd.

Door problemen met de stroomvoorziening is de nieuwe parkeergarage aan de Amnesty Internationalweg later klaar dan gepland. In deze parkeergarage gaan de medewerkers van het Albert Schweitzer ziekenhuis parkeren. De parkeerterreinen van locatie Dordwijk verdwijnen (namelijk) om plaats te maken voor de uitbreiding van het ziekenhuis. Bezoekers gaan parkeren op het centrale parkeerterrein bij de sportvoorzieningen, bereikbaar vanaf de Overkampweg.
 
Betaald parkeren
Betaald parkeren in het Gezondheidspark gaat gelden voor het gehele gebied tussen N3, Overkampweg en Oudendijk, zowel voor de parkeergarage als voor parkeren op straat. Het parkeerterrein bij de sportvoorzieningen is al ingericht met slagbomen en betaalautomaten. Besloten is om het betaald parkeren pas in te voeren als ook de parkeergarage klaar is voor gebruik. Daarom is de invoeringsdatum verzet naar maandag 22 oktober 2007.

Vanaf 22 oktober bedraagt het tarief voor betaald parkeren één euro per uur op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00. Daarbuiten, op werkdagen na 17.00 uur en in het weekend, geldt een tarief van één euro per bezoek.

 

 

Dordrecht, 27 september 2007

Redactie

Ronald van Dijk
Communicatie

telefoon 06 - 23 36 88 72

Informatie