Voetbaltoernooi Dordtse wijken

23.05.08 Uitslagen voetbaltoernooi Dordtse wijken

15.05.08 Voetbaltoernooi van start

 

meer schaak- en ander nieuws op www.tomsschaakboeken.nl

 

 

Uitslagen voetbaltoernooi Dordtse wijken

 

23.05.08

In de tweede week van het voetbaltoernooi tussen jongeren uit Oost- en West-Dordrecht zijn twee van de vier wedstrijden gespeeld. Wielwijk won van Nieuw Krispijn met 4 - 3, Crabbehof en Oud-Krispijn speelden gelijk. De wedstrijden van Staart tegen Stadspolders en Centrum tegen Reeland zijn niet gespeeld.

 

De volgende poulewedstrijd is op woensdag 28 mei vanaf 16.30 uur. Het volledige spelschema en de uitslagen staan op de website van het Sportbedrijf (www.sportindordt.nl)

en op de Action Sport pagina van jongerensite Cilio (www.cilio.nl).

 

Action Sport
Het voetbaltoernooi tussen de Dordtse wijken is onderdeel van Action Sport, het sportstimuleringsproject voor jongeren tussen 12 en 20 jaar. Sportbedrijf Dordrecht organiseert het toernooi samen met Jongerenwerk van de Dordtse Welzijnsorganisatie (DWO). Woningcorporatie Woonbron is sponsor.

 

Voetbaltoernooi Dordtse wijken van start

15.05.08

Op woensdag 14 mei was de aftrap voor het voetbaltoernooi tussen jongeren uit Oost- en West-Dordrecht. Nieuw Krispijn maakte met 14 doelpunten een spectaculaire overwinning op Crabbehof. Het Centrum verloor de eerste wedstrijd van de Staart, Oud Krispijn en Wielwijk waren even sterk. Omdat het Reeland geen ploeg had, is de wedstrijd tegen Stadspolders uitgesteld.

 

Poule Oost bestaat uit de wijken Stadspolders, Reeland, Centrum en Staart. In poule West zitten teams uit Oud Krispijn, Wielwijk, Nieuw Krispijn en Crabbehof.

 

In de wedstrijden op 14 mei zijn volgende uitslagen behaald:

 

Poule Oost

Stadspolders – Reeland

niet gespeeld

 

Centrum – Staart

0 – 1

Poule West

Oud Krispijn – Wielwijk

3 – 3

  

Nieuw Krispijn – Crabbehof

14 – 2

  

De wedstrijden op woensdag 21 mei worden vanaf 16.30 uur gespeeld op de volgende locaties:

 

De wedstrijden op woensdag 21 mei worden vanaf 16.30 uur gespeeld op de volgende locaties:

Poule Oost

Staart – Stadspolders

Kooi naast wijkcentrum (Maasstraat)

 

Centrum – Reeland

Plein voor Praathuis (Mariënbornstraat)

Poule West

Crabbehof – Oud Krispijn

Veld bij tankstation (Kranenburgstraat)

 

Nieuw Krispijn – Wielwijk

Kooi Hans Petri
(Anna van Saksenstraat)

  

Het volledige spelschema en de uitslagen staan op de website van het Sportbedrijf (www.sportindordt.nl) en op de Action Sport pagina van jongerensite Cilio (www.cilio.nl).

 

Action Sport
Het voetbaltoernooi tussen de Dordtse wijken is onderdeel van Action Sport, het sportstimuleringsproject voor jongeren tussen 12 en 20 jaar. Sportbedrijf Dordrecht organiseert het toernooi samen met Jongerenwerk van de Dordtse Welzijnsorganisatie (DWO). Woonbron is sponsor.

 

www.tomsschaakboeken.nl